9 YAZLIK LİSTELENİYOR
Korunaklı HavuzluJakuzili ve Isıtmalı Havuzlu Villa
Villa Ay Işığı
Villa Ay Işığı
Kalkan / Üzümlü
HAFTALIK EN DÜŞÜK21.000 TL€ 567£ 475$ 616

Villa Ay Işığı, Kalkan'ın Üzümlü bölgesinde bulunan geniş yeşil çimlerle kaplı bahçesi ve açık-kapalı havuzuyla konforlu balayı villalarımızdan biridir. 2 kişilik kapasitesiyle Villa Light, keyifli ve huzurlu bir balayı veya aile tatili için sizi bekliyor.

familyKapasite2 Kişi
doorOda2 Adet
double-bedYatak O.1 Adet
bathtubBanyo1 Banyo
Sıra Dışı MimariRomantik Balayı Villası
Villa Alyans Kalkan Üzümlü'de Eşsiz Bir Balayı Deneyimi
Villa Alyans
Kalkan / Üzümlü
HAFTALIK EN DÜŞÜK19.500 TL€ 526£ 441$ 572

Villa Alyans, Kalkan Üzümlü'de bulunan özel korunaklı havuzu bulunan geniş bahçesi ile konforlu balayı villası seçeneklerimizdendir.

familyKapasite2 Kişi
doorOda2 Adet
double-bedYatak O.1 Adet
bathtubBanyo1 Banyo
Korunaklı HavuzluSıradışı Mimari
Villa Sister
Villa Sister
Kalkan / Üzümlü
HAFTALIK EN DÜŞÜK17.500 TL€ 472£ 395$ 513

Kalkan Üzümlü'de bulunan özel korunaklı havuzu bulunan geniş bahçesi ile konforlu balayı villası seçeneklerimiz arasında yer alıyor. Eşsiz doğası, muhteşem manzarası ve sakinliği ile tatilcilerin gözdesi olan Kalkan Üzümlü'de, Villa Sister sizlere unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor.

familyKapasite2 Kişi
doorOda2 Adet
double-bedYatak O.1 Adet
bathtubBanyo1 Banyo
Korunaklı HavuzluIsıtmalı Kapalı Havuz
Balayı İçin İdeal Bir Seçenek
Villa Leonardo
Kalkan / İslamlar
HAFTALIK EN DÜŞÜK10.500 TL€ 283£ 237$ 308

Villa Leonardo, yalnızca iki kişilik bir konaklama imkanı sunan 1 yatak odalı yapısıyla, mahremiyetine önem veren çiftler için özel bir deneyim sağlar. Özellikle balayı dönemindeki çiftlerin, rahat ve sakin bir ortamda geçirecekleri zaman dilimi için tasarlanmış olan bu villa, dışarıdan görünmeyen havuz terasıyla tam anlamıyla bir sığınak haline gelmektedir. Böylece, misafirler, herhangi bir endişe yaşamadan, özgürce ve keyifle tatilin tadını çıkarabilirler.

familyKapasite2 Kişi
doorOda2 Adet
double-bedYatak O.1 Adet
bathtubBanyo1 Banyo
Korunaklı HavuzluJakuzili Villa
Villa Cazibe İslamlar'da Huzur Dolu Bir Tatil
Villa Cazibe
Kalkan / İslamlar
HAFTALIK EN DÜŞÜK10.500 TL€ 283£ 237$ 308

Villa Cazibe, yeşillikler arasında gözlerden uzak tatil yapmak isteyen aileler ve balayı çiftlerinin gözdesi olan villalarımızdandır.

familyKapasite2 Kişi
doorOda2 Adet
double-bedYatak O.1 Adet
bathtubBanyo1 Banyo
Villa Lisa, Kalkan İslamlar'da kiralık villa
Villa Lisa
Kalkan / İslamlar
HAFTALIK EN DÜŞÜK10.500 TL€ 283£ 237$ 308

Villa Lisa, yeşillikler arasında gözlerden uzak tatil yapmak isteyen aileler ve balayı çiftlerinin gözdesi olan villalarımızdandır.

familyKapasite2 Kişi
doorOda2 Adet
double-bedYatak O.1 Adet
bathtubBanyo1 Banyo
9 villa içinden 0-12 villa görüntüleniyor.

2025 Tatil Dönemi Özel Havuzlu Kiralık Villalar ile Hayallerinizdeki Tatili Yaşayın!

2025 tatil sezonu yaklaşıyor ve bu yıl, beklentilerinizi aşacak bir tatil deneyimi sunmak üzere özel havuzlu kiralık villalarımızla karşınızdayız. Rüya gibi bir tatili gerçeğe dönüştürmek için tasarlanmış bu benzersiz villalar, lüks, konfor ve mahremiyeti bir arada sunuyor.

Hayallerinizdeki tatil, sadece plajda geçirdiğiniz anlardan ibaret olmamalı. Bizler, sakin bir günün tadını çıkarırken yüzme havuzunun keyfini çıkarmanız için özel olarak dekore edilmiş villaların kapılarını aralıyoruz. Güneşin doğuşunu veya batışını özel havuz kenarında en konforlu şekilde izlemek, tatilinizi unutulmaz kılacak.

Her bir villamız, dikkatle seçilmiş konumları ve göz alıcı manzaralarıyla dikkat çekiyor. Sessiz bir ortamda, doğanın kollarında kendinizi yeniden bulabileceğiniz yerler sunuyoruz. Özel havuzlu villalarımız, sadece bir konaklama değil, aynı zamanda huzuru, dinginliği ve lüks yaşamın tadını çıkarabileceğiniz birer kaçış noktasıdır.

Neden Özel Havuzlu Kiralık Villalar?

  • Gizlilik ve Mahremiyet: Kalabalık otellerin gürültüsünden uzak, özel bir alan sunan villalarımız, aileniz veya arkadaşlarınızla birlikte sevdiklerinizle hoşça vakit geçirmenizi sağlar.
  • Kişiselleştirilmiş Hizmet: Tatile gitmek, sadece bir mola değil; aynı zamanda kendinize ayırdığınız özel bir dönemdir. Villalarımızda sunduğumuz ek hizmetler sayesinde özel masaj, özel aşçı veya günlük temizlik gibi olanaklara ulaşabilirsiniz.
  • Eşsiz Tasarım ve Konfor: Her villamız, konforun en üst düzeyde yaşanabilmesi için tasarlanmıştır. Modern iç mimari, kaliteli mobilyalar ve tam donanımlı mutfaklar ile konaklamanızı daha keyifli hale getiriyoruz.
  • Özel Havuz ve Bahçe Alanları: Kendinizi özel hissetmek için geniş ve ferah bir alanda, huzur dolu bir atmosferde havuz keyfi yapılabilir.
  • Göz Alıcı Manzaralar: Denize sıfır veya doğa içinde yer alan, eşsiz manzaralarla çevrili villalarımız, her sabah gözlerinizi açtığınızda size huzur verecek.

2025 tatilinde siz de bu eşsiz deneyimi yaşamak istiyorsanız, özel havuzlu kiralık villalarımızı şimdi rezerve edin! Yılın en yoğun tatil dönemine girmeden önce yerinizi ayırtarak, stressiz bir tatilin kapılarını aralayın. Siz ve sevdikleriniz için unutulmaz anılar yaratacak bir yaz tatili için en iyi çözümü sunuyoruz.

Hayallerinizdeki tatil, sizin için en iyi hizmet ve konfor ile sunulan bu özel havuzlu villalar ile gerçeğe dönüşebilir. Unutulmaz anılar biriktireceğiniz lokasyonlarımızdan birini seçin ve 2025 tatil sezonunda lüksü, konforu ve huzuru deneyimleyin.

Rezervasyon ve Daha Fazla Bilgi İçin Bize Ulaşın! Kendinize bu eşsiz deneyimi hediye etmenin tam zamanı. Şimdi harekete geçin, %100 memnuniyet garantili tatilinizi planlayın!

WhatsApp Destek!Whatsapp
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
MüsaitMüsait
DoluDolu
Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
ÖzellikÖzellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz